Автор: admin
Публикувано на: 04.01.2009 23:54:56

Рейтинг:

Cagiva

Има голяма вероятност италианската марка Cagiva да се завърне на световните състезателни писти. Това може да стане с двигатели на новия собственик Harley-Davidson, както и с такива на канадската компания Bombardier Recreational Products (BRP).

Представители на Harley-Davidson многократно са заявявали, че след придобиването на СрН Agusta, чиято собственост е Cagiva, американската компания възнамерява да развива и двете марки, включително и в спортна насока.

Според италианските издания, могат да бъдат пуснати състезателни версии на модели от близкото минало като Elephant, Myth и Raptor, както и изцяло нови байкове, задвижвани от мощен 1 200-кубиков двигател Rotax на BRP, какъвто се използва при Buell 1125. Напомняме Ви, че марката Buell също е собственост на Harley-Davidson.

В момента продуктовата линия на Cagiva включва само два модела. Това са Mito и Raptor, които са със 125-кубикови агрегати. Очаква се повратната точка за съдбата на марката да е 2010г., когато се очаква да бъдат взети съдбоносни за нея решения.

Галерия Superbike Cagiva
Cagiva се завръща
Cagiva се завръща
Тагове: Cagiva
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg