Автор: admin
Публикувано на: 13.03.2009 14:31:53

Рейтинг:

Peugeot

12 години след производството на първия скутер Speedfight и 8 години след появата на Speedfight2, Peugeot пуска новото му поколение Speedfight3. Скутерът, от чийто предшественици са продадени над 500 000 бройки, ще е налчиен при дилърите на марката от пролетта.

Моделът е с привлекателен и спортен външен вид.  Фаровете му са изпъкнали, рамата е по-ниска, а задната част  е олекотена, за да се открояват въздухозаборниците. Мигачите в задната част придават hi-tech вид на скутера, а новите огледала с двойно рамо допълват спортното му излъчване.

Speedfight3 се е разделил със старите технически стандарти и се е адаптирал според новите изисквания на пазара. Дължината му е нараснала с 12см., а междуосието - с 3см., което е подобрило значително комфорта. Седалката е на височина 800мм., а широчината и е увеличена.

Сигурността е безусловен приоритет на Peugeot. За целта, скутерът е оборудван с преден спирачен диск shuricane 215мм., който е с 20% по-голям от този на старата версия. Комбинацията с радиален спирачен апарат с две бутала е технология, използвана в спортните мотори и изкачва Speedfight3 на върха при 50-кубиковите скутери.

Първоначално машината ще се предлага с два двутактови двигателя с работен обем 50куб.см. Първият е с въздушно охлаждане и е по-икономичен, а вторият е с течно охлаждане и е по-ефективен. По-късно към тях ще се присъедини и четиритактов, едноцилиндров, чийто работен обем също ще е 50куб.см.

Галерия Peugeot Speedfight3
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg