Автор: admin
Публикувано на: 03.02.2010 11:28:19

Рейтинг:

Piaggio
Италианският концерн Piaggio Group и енергийната компания Enel сключиха споразумение за сътрудничество в областта на развитието на превозни средства, задвижвани от електроенергия.

В рамките на партньорството, двете компании ще проучват нуждите на потребителите по отношение на мобилността и по-конкретно изискванията на големи фирми, използващи много превозни средства за ежедневни дейности, на които ще се постараят да предоставят иновативни решения.

Друга особеност на договора е, че Piaggio и Enel ще работят сериозно върху изграждане на инфраструктура за зарядни станции, където хибридните и електрически превозни средства да могат да се презареждат за кратко време, което ще позволи на екологичните превозни средства да станат по-масови.

Както знаете Piaggio Group е най-големият производител на двуколесни превозни средства в света, който притежава марките Piaggio, Gilera, Aprilia, Vespa, Derbi и Moto Guzzi.

Enel пък е една от най-големите енергийни компании в Европа, която доставя електричество и газ освен на Стария континент също и в Северна и Латинска Америка. Нетната инсталирана мощност на фирмата e 96 000 MW , като тя обслужва 60,8 млн. енергийни и газови потребители.
Галерия Piaggio и Enel
Piaggio и Enel сключиха договор за развитие на електротехнологии
Тагове: Piaggio, Enel
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg