Автор: admin
Публикувано на: 15.02.2010 00:33:38

Рейтинг:

Вземи
С цел да сме максимално полезни на нашите читатели, решихме да създадем рубриката „Горещи оферти”, в която ще публикуваме актуални промоции на партньорите и спонсорите ни.

Първата от тях е на изключително нашумелия напоследък тунинг център Overdrive, който освен че е официален вносител на едни от най-популярните автомобилни тунинг марки, предлага също продукти на първокласни компании от мотоиндустрията, сред които Ducati, Dainese, Piaggio, Vespa, Gilera, Akrapovic, DynoJet, а отскоро и на Thor.

След като с екипа на Overdrive обмислихме как можем да бъдем полезни на читателите на Motoblog.bg, решихме да ви предоставим възможност да изтеглите талон за 7% отстъпка за продуктите на Dainese, Akrapovic и DynoJet, който може да намерите единствено на нашия сайт.

Необходимо е само да изтеглите талона от тук и да го разпечатате. След като го представите в центъра на Overdrive, намиращ се на Автомагистрала Тракия 1-ви километър, посока Пловдив, ще ви бъде направена посочената на него отстъпка за продуктите на гореспоменатите три марки.
Вземи своя талон за отстъпка в Overdrive
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg