Автор: admin
Публикувано на: 23.05.2010 09:35:00

Рейтинг:

Triumph
През есента на тази година, Triumph ще въведе на европейския пазар новия си спортен турър Sprint GT, който се явява по-практична версия на модела Sprint ST. Неговата цена във Великобритания ще е около 9 500 лири.

Според представители на Triumph, мотоциклетът е по-подходящ за дълъг път от Sprint ST, като с изключение на рамата са настъпили промени по почти всички детайли, но наличните цветове са останали същите – сребристо и синьо.

Двигателят на Triumph Sprint GT е добре познатият ни трицилиндров с работен обем 1 050куб.см., който обаче е претърпял доста подобрения, довели до увеличение на неговата мощност с 5к.с. до 132к.с. и до нарастване на максималния му въртящ момент с 5Нм. до 108Нм. при 1 200об/мин.

Не можем да не споменем и за изпускателната система на туристически модел на Triumph, която е заменена с изцяло нова. Като цяло тя подобрява работата на двигателя, а накрайникът и е позициониран от дясната страна и има много по-атрактивен вид.

Мотоциклетът разполага с два странични багажника в неговия цвят, като по желание може да се поръча и трети по средата. За сигурността на водача и пътника се грижи модернизирана ABS система. Подобрения са извършени също по спирачките и окачването, като задното може да се регулира дистанционно.

Галерия Triumph Sprint GT 2011
Тагове: Triumph, Triumph Sprint GT
Читателски коментари

ninjata 2010-05-23 21:05:28 0 отговори

ninjata

sladyrski e motora ama s tez bagajnici otstrani e malko grozno spored men!!! ina4e otpred bie na pistak :D;);););)

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg