Автор: admin
Публикувано на: 18.07.2010 22:48:00

Рейтинг:

Педроса
Пилотът на Honda Repsol Дани Педроса спечели състезанието за Голямата награда на Германия на пистата Заксенринг, оставяйки зад себе си завършилия на втора позиция и водач във временното класиране Хорхе Лоренцо.

Погледите на всички обаче бяха насочени не толкова към тези двама състезатели, а към феноменалния Валентино Роси, който се завърна на пистата след тежката контузия, която получи преди месец.

Макар Докторът все още да ходи с патерици, той доказа, че се чувства много по-добре на мотоциклет и завърши на четвърто място, като не му достигна малко, за да се качи на подиума. Роси заформи страхотна битка с Кейси Стоунър, като последният го изпревари точно на последния завой.

Както вече споменахме, след седмия кръг лидер във временното класиране продължава да е Хорхе Лоренцо, с актив от 165т., но с днешната си победа Дани Педроса скъси преднината му на 52т.

На трета позиция пък е Андреа Довициозо с 91т., докато Роси е едва седми, като в актива си има само 61т., но всички знаем на какво е способен Докторът, а и до края на шампионата има още 11 състезания, така че очакваме битката да е безмилостна.
Педроса триумфира в Германия, Роси завърши четвърти
Читателски коментари

ninjata 2010-07-20 00:54:11 0 отговори

ninjata

BRAVO!!!!! Pedrosa mi e 2-riq lubimec sled Rossi ;);););) Kato se ima predvid kontyziqta my da zavur6i 4-ti e dobre!!! Koito my e fen znae kakvo moje ;);););) Samo ROSSI i PEDROSAAAAA ;););):P:P:P:p

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg