Автор: admin
Публикувано на: 30.06.2009 23:02:46

Рейтинг:

Новият

Компанията NCR Corse представи новия си състезателен байк Millona, успоредно с което започна да приема и заявки за модела от потенциални купувачи.

Мотоциклетът се задвижва от доработен 999-кубиков V-Twin двигател на Ducati, чиято мощност е 116к.с., като в същото време теглото при най-леката версия е едва 125кг. Уникалната комбинация от мощност и тегло е постигната чрез ултралеко алуминиво махало, тежащо само 3.9кг.

За безпроблемното спиране на NCR Millona се грижат спирачки Brambo, които са четирибутални радиални с 320мм. плаващи дискове отпред и с двубутален апарат с 200мм. плаващ диск отзад.

NCR Millona е с алуминиеви джанти Marchesini M10R, седалката е Shedoni, а окачването и изпускателната система са собствена разработка на компанията. Моделът се предлага във версии S, R и One Shot, като разликата между тях е в теглото – съответно 145, 135 и 125кг.

Желаещите да притежават NCR Millona ще трябва да се изръсят с доста голяма сума. Базовата версия S е с цена 35 000 евро, а при One Shot тя се покачва до 47 000 евро. Единствената окраска, в която е налична машината е цветовата комбинация от бяло, зелено и тъмно сребрист металик.

 

Галерия NCR Millona 2009
Новият NCR Millona
Тагове: NCR, NCR Millona, Други
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg