Автор: admin
Публикувано на: 25.04.2008 15:23:26

Рейтинг:

Нова

Немската компания Schubert представи новата каска S1 Pro, която е с отлична звукоизолация и подобрена аеродинамика. Според скромното мнение на производителите, това е най-добре звукоизолираният шлем на света.

Продуктът е създаден специално за мотоциклетистите, които са пристрастени към високите скорости. S1 Pro е снабден с вградена акустична защита около шията, понижаваща значително вътрешния шум. Резултатът е – само 85 децибела при 100 км/ч.

Многобройните изпитания са позволили на изследователския център на компанията да доведе до съвършенство аеродинамичната форма на шлема, който остава неподвижен дори при 200 км/ч.

Системата Multi Air Circulation позволява на въздуха свободно да циркулира по четири вътрешни и три външни канала. Тя осигурява отлично проветряване на шлема дори при 30 км/ч. Визьорът не се запотява и е устойчив срещу зацапване, осигурявайки максимална видимост. Теглото на каската е 1525 грама.

S1 Pro ще се появи на пазара през май тази година, с цена 549 евро. Цветовете, в които ще бъде налична каската са бяло, черно и сребристо. Украсената версия Vectum ще се предлага в червено, черно и синьо срещу 599 евро.

Галерия Schubert S1 Pro
Нова каска Schubert намалява шума
Нова каска Schubert намалява шума
Нова каска Schubert намалява шума
Нова каска Schubert намалява шума
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg