Автор: admin
Публикувано на: 06.09.2010 22:13:23

Рейтинг:

Kawasaki
Преди 11-ия кръг от шампионата WSBK, провел се през изминалия уикенд на пистата Нюрбургринг в Германия, Kawasaki представи официално новия си спортен байк Ninja ZX-10R WSBK 2011.

За момента обаче ще трябва да се задоволим само със снимки, защото от Kawasaki не разкриват абсолютно никаква информация за технологиите на новата Ninja ZX-10R, като това е предвидено да стане едва на изложението в Кьолн през октомври.

Сигурни сме, че японците ще отговорят подобаващо на BMW и техния супербайк S 1000 RR, който със своите 193к.с. е най-мощният в този клас мотоциклети. Очакванията на всички са Kawasaki да предложат повече от 200к.с. за серийния модел, а версията за WSBK, която виждате на снимките да разполага със 230-240 коня.

И все пак, от снимките можем да добием представа за някои детайли на новия модел и най-вече на негова състезателна версия. На фотосите ясно личат вилка Showa, спирачки Brembo и изпускателна система LeoVince.
Читателски коментари

ninjata 2010-09-07 01:04:27 0 отговори

ninjata

kakvo da kaja KAWASAKI-nai-dobrata marka motori ;););););) nikoga ne sum se sumnqvala 4e 6te konstryirat ne6to ynikalno ;););) Kakto vinagi edin perfekten motor ;););););););)

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg