Автор: admin
Публикувано на: 27.05.2010 23:40:41

Рейтинг:

KTM
Австрийската компания KTM представи ендуро и кросовите мотоциклети модел 2011, сред които най-интересен определено е изцяло новият 350 SX, в чиято разработка са инвестирани доста средства, за да може да бъде предложен на крайния потребител на възможно най-ниската цена, като същевременно не е направен никакъв компромис с качеството.

От KTM твърдят, че 350 SX, който е оборудван с едноцилиндров 350-кубиков двигател, има качествата на 450-кубиков, но същевременно размерът му е като на 250-кубиковите агрегати.

Специално за мотоциклета са разработени нови рама и заден шарнир, като от KTM трябва да са много горди с творението си, защото то вече печели състезания, а пилотите, които го управляват твърдят, че моделът им предоставя всичко, от което се нуждаят.

Цялата гама 2011 на ендуро и крос моделите на КТМ ще е налична при дилърите на компанията през юни, като освен 350 SX, тя включва още четири модела от серията SX, три от клас миникрос, с обеми от 50 до 85куб.см., и осем ендуро модела, всички отговарящи на философията „Готови ли сте да се състезавате?”.
Тагове: KTM, KTM SX, KTM EXC
Читателски коментари

ninjata 2010-06-01 00:26:46 0 отговори

ninjata

i krosa e zaribqvka i enduroto su6to ama kato pistaka nqma dryga trupka nz ;););)

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg