Автор: pavel
Публикувано на: 17.06.2011 04:44:16

Рейтинг:

И

Yamaha е поредната компания, която разкрива модели 2012 на своите кросови мотоциклети, но при нея нещата са малко по-специални, тъй като през 2011-та тя чества 40 години от пускането на първия си офроуд модел.

По случай юбилея от Yamaha са вложили много усилия в модела YZ250F, за да могат да завоюват с него още по-големи успехи, като от компанията твърдят, че той е станал по-конкурентен, благодарение на серия значителни технически промени.

Неговият 250-кубиков двигател е получил нови бутала и карбуратор, като по този начин е повишена производителността му при ниски и средни обороти. Новата вилка пък допринася за 150% по-голяма устойчивост на усукване, като тя и подобреното задно окачване гарантират лесно управление.

Моделът YZ450F не е претърпял съществени изменения, но да трябва да припомним, че това се случи през миналата година. Тогава кросовият мотоциклет получи изцяло нов двигател, обърнат на 180 градуса и позволяващ ръчни настройки на ECU-то и клапите на изпускателната система, според предпочитанията на водача.

И Yamaha разкри кросовите си модели 2012
И Yamaha разкри кросовите си модели 2012
И Yamaha разкри кросовите си модели 2012
И Yamaha разкри кросовите си модели 2012
И Yamaha разкри кросовите си модели 2012
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg