Автор: admin
Публикувано на: 03.11.2010 12:53:22

Рейтинг:

EICMA
До момента от Honda са разпространили доста тийзър снимки на новия си модел с V4 двигател, като успоредно с това много издания спекулираха с различни имена и двигатели за модела, които обаче се оказаха напълно неверни.

Японската компанията се е спряла на наименованието Crossrunner. Агрегатът пък е 782-кубиков VTEC, с мощност 101,8к.с. при 10 000об/мин. и максимален въртящ момент 73Нм. при 9 500об/мин., а цилиндрите му са разположени под ъгъл от 90 градуса.

Шасито на байка е проектирано и разработено така, че той да предлага максимално удоволствие при шофиране, дори и когато върху него има двама души. Оптекателите пък са тествани във въздушен тунел, поради което аеродинамиката на модела е отлична.

Окачването на Honda Crossrunner е регулируемо, шарнирът е тип Pro-Arm, а спирачките стандартно са със системи ABS и CBS. Последното е направено с цел моделът да предоставя максимална сигурност на пътя.

Honda Crossrunner ще се появи на пазара през 2011 година, като ще е наличен в три цветови комбинации. Това са Graphite Black/Moonstone Silver Metallic, Pearl Fadeless White/Bullet Silver Metallic и Candy Blazing Red/Moonstone Silver Metallic.
Галерия Honda Crossrunner 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg