Автор: admin
Публикувано на: 15.01.2010 11:48:41

Рейтинг:

Ducati
Отборът на Ducati реши да представи новата си състезателна машина Desmosedici GP10, с която Кейси Стоунър и Ники Хейдън ще се състезават през този сезон в MotoGP, по един доста забавен начин.

Италианците качиха мотоциклета на надморска височина 1 700 метра в курорта Мадона Ди Кампильо, където насред снега той беше покрит с балони с хелии, които в последствие полетяха към небето и разкриха байка.

Първите тестове на Ducati Desmosedici GP10 ще се проведат този уикенд на пистата Херес в Испания, но пилотите няма да са Стоунър и Хейдън, а тестовият Франко Батаини и Виториано Гареши, който ще е мениджър на тима през този сезон.

Desmosedici GP10 се различава от своя предшественик по леко променените оптекатели и изцяло новата си опашка, довели до оптимизиране на аеродинамиката, от което байкът е станал по-стабилен и лесен за управление.

Състезателната машина е получила и редица механични подобрения, сред които модифициран софтуер за управление на агрегата. От Ducati твърдят, че с промените са подобрили контрола на триене.
Галерия Ducati Desmosedici GP10
Читателски коментари

Doktora 2010-01-18 14:14:44 0 отговори

Doktora

Докторът ще ги излекува и тази година.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg