Автор: admin
Публикувано на: 18.11.2010 09:06:57

Рейтинг:

BMW
Немското тунинг ателие Wunderlich разкри своята доработка на сусперспортния байк BMW S 1000 RR. Машината е оформена в състезателен стил и разполага с набор от хай-тек части.

Байкът е вдъхновен от отровата „Curare”, в която бразилските индианци са топели своите стрели и именно затова носи същото наименование. Неговото оборудване включва титаниева изпускателна система, олекотени джанти, нови дръжки, плаващи спирачни дискове, модифицирано окачване и оригинална форма на седалката.

От Wunderlich твърдят, че доработеният от тях байк е станал по-лесен за управление и по-удобен за шофиране, особено на дълги разстояния. Цената на техния пакета е приблизително 2 000 евро, като той включва и препрограмирано ECU, довело до оптимизация на въртящия момент при определени обороти. Точни стойности обаче не се съобщават.

Тази година компанията Wunderlich отпразнува своя 25-ти рожден ден, като тя е тясно специализирана в тунинговането на мотоциклети с марка BMW. Стартирала от един малък гараж, сега тя има дилърски центрове в 7 немски града и още 36 страни по света, а в централата и работят 42-ма души.
Галерия BMW S 1000 RR Curare
BMW S 1000 RR тунинговано от Wunderlich
BMW S 1000 RR тунинговано от Wunderlich
BMW S 1000 RR тунинговано от Wunderlich
BMW S 1000 RR тунинговано от Wunderlich
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg