Автор: admin
Публикувано на: 23.03.2010 13:11:16

Рейтинг:

Aprilia
В края на този месец, Aprilia ще стартира продажбите на Dorsoduro Factory, който направи дебют на изложението в Милано през ноември, но по случай излизането му на пазара, от италианската компания са решили да разпространят повече информация и нови снимки на модела.

Външно Dorsoduro Factory се отличава от стандартния модел по карбоновите си детайли, но е получил и някои механични подобрения. Такива са спирачните механизми Brembo, който са с 320мм. дискове отпред и 240мм. отзад, както и напълно регулируемите предно и задно и окачване, с ход 160мм., а вилката е на Sachs.

Двигателят на Aprilia Dorsoduro Factory е четиритактов V-Twin, с работен обем 750куб.см. Мощността на агрегата е 92к.с. при 8 750об/мин., а максималният му въртящ момент достига 82Нм. при 4 500об/мин.

Габаритите на мотоциклета са 2 216мм. дължина, 905мм. широчина и 1 185мм. височина, а междуосието е 1 505мм. Седалката е на височина 870мм., а сухото тегло е 185кг., което е само с 1кг. по-малко от това на стандартния модел.

Както вече споменахме продажбите на Aprilia Dorsoduro Factory в Европа ще стартират в края на месеца, като началната цена на модела е 9 900 евро, а единственият наличен цвят е черното „Nero Volcano”.
Тагове: Aprilia, Aprilia Dorsoduro
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg