Автор: vladi
Публикувано на: 21.07.2011 12:17:09

Рейтинг:

Златна

Моделът F3 на италианската компания MV Agusta се сдоби с нова специална версия, която е наречена „Serie Oro”. Името, което в превод на български означава „Златна серия”, напълно отговаря на мотоциклета, както и сами можете да видите от снимките.

От F3 Serie Oro ще бъдат произведени само 200 екземпляра, като цената на всеки един от тях ще е около 25 000 евро, което е двойно повече, в сравнение с тази на стандартния модел – 11 990 евро.

Специалната серия се отличава с множество елементи, боядисани в златисто, сред които джантите, задният шарнир, веригата, някои странични панели и предните въздухозаборници.

MV Agusta F3 Serie Oro може да се похвали също с уникална тапицерия на седалката, която е в комбинация от кожа и алкантара, табелка със серийния номер на всеки екземпляр и полиран капак на съединителя.

Байкът е претърпял и някои механични промени. Така например, вилката Marzocchi от стандартния модел е сменена с напълно регулируема на Ohlins, а задният амортисьор на Sachs е подменен с Ohlins TTX. Двигателят обаче е познатият ни 675-кубиков с мощност 130к.с.

Галерия MV Agusta F3 Serie Oro
Тагове: MV Agusta, MV Agusta F3
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg