Автор: vladi
Публикувано на: 25.02.2011 12:03:09

Рейтинг:

Завръщането

Японската компания Honda планира да възроди нестандартния си скутер от 80-те години на миналия век, който се продаваше под името Motocompo. Тя вече е готова с прототипа на модела и според изнесената информация може да стартира производството му във всеки един момент.

Преди да пуснат модела през 1981г., от Honda правят предварително проучване, според което 10 000 клиента на автомобила Honda City, в чийто багажник се побира скутерът, биха си го закупили. До 1983-та, обаче, са продадени едва 53 369 бройки от Motocompo и производството му е прекратено.

На няколко пъти след това японците се връщат отново към идеята си за скутер, който да се побира в багажниците на техните модели, но в крайна сметка се стига само до две концептуални разработки и нищо повече.

Скутерът, който виждате на снимките, обаче, вероятно ще има добро бъдеще и ще бъде вкаран в производство. Неговата концепция е същата, като на оригиналния Motocompo, но той разполага със значително по-добра визия и повече екстри.

Съдейки по размерите на скутера, той най-вероятно е оборудван със 125-кубиков двигател. Силно впечатление прави неговото арматурно табло, което представлява цифров екран, наподобяващ формата на iPhone.

Галерия Honda Motocompo
Тагове: Honda, Honda Motocompo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg