Автор: admin
Публикувано на: 25.09.2009 11:25:30

Рейтинг:

Yamaha

Yamaha показа модел 2010 на кросовия мотоциклет YZ450F, чиито продажби ще стартират на 30-ти октомври. Както отбелязват японците, този модел е разработен, така че да е максимално бърз, да има плавни движения, да се управлява лесно, и същевременно да е с приятен и стилен външен вид.

YZ450F е получил уникален четириклапанов двигател, с течно охлаждане и система за директно впръскване на горивото, при който цилиндърът е обърнат. Тази иновация е довела до увеличена мощност на агрегата и до по-голяма ефективност.

Двигателят е поставен в нова алуминиева рама, като инженерите на Yamaha са оптимизирали разположението на центъра на тежестта, което от своя страна е довело до по-голяма стабилност и по-добра управляемост на машината.

Yamaha YZ450F 2010 е с габарити 2 191мм. дължина, 825мм. широчина и 1 310мм. височина, а междуосието е 1487мм. Седалката е разположена на височина 997мм., теглото с течностите е 112,1кг., а резервоарът е позициониран под седалката и е с вместимост 6 литра.

Моторът върви в комплект с устройство за регулация на характеристиките му - YZ Power Tuner. Тази удобна малка кутия помага на водача да персонализира работата на инжекциона и времето за запалване по свой вкус, а също и да прави диагностика на проблемите.

Галерия Yamaha YZ450F 2010
Тагове: Yamaha, Yamaha YZ, Yamaha YZ450F
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg