Автор: admin
Публикувано на: 10.09.2010 12:10:54

Рейтинг:

Yamaha
След като през 2009г. Honda пусна новия си чопър Fury, от Yamaha не са губили и минута време, а веднага са стартирали разработката на свой модел, който да се конкурира с него.

И ето, че година по-късно на пазара се появява така наречената Yamaha Stryker, оборудвана с 1 306-кубиковия V-Twin двигател от модела XVS1300 Midnight Star. Цилиндрите на агрегата са разположени под ъгъл от 90 градуса, като той разполага със система за директно впръскване на горивото.

Също като Honda Fury, и Yamaha Stryker има типичен вид на екстремен чопър. Вилката е удължена, предното колело е с тънка гума и 21-инчова джанта, седалката е на височина 660мм., а изпускателната система е двойна. Освен това, от Yamaha бързат да се похвалят, че калниците на техния модел са метални, а не пластмасови като тези на конкурента.

Моделът Stryker е насочен предимно към пазара в САЩ, като ще се предлага в цветовете черно, синьо и червено. Цената му там ще е между 10 990 и 11 240 щатски долара, което е доста под тази на Honda Fury – 13 000 долара.
Галерия Yamaha Stryker
Тагове: Yamaha, Yamaha Stryker
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg