Автор: admin
Публикувано на: 09.06.2010 10:48:22

Рейтинг:

Яке
Все повече компании се присъединяват към списъка на разработчиците и продавачите на ултрамодерна мотоекипировка с вградени въздушни възглавници, като поредната от тях е Brembo.

Производителят на високоефективни спирачни механизми явно е решил да навлезе в нова ниша, като вече е готов с първия си продукт, наречен Life Jacket, който разполага именно с еърбег система.

Якето е пригодено за ежедневна употреба от водачи на мотоциклети и скутери. То изглежда доста добре и напълно опровергава мнението, че наличието на средства за обезопасяване непременно означава лош стил на обличане.

Времето за пълно надуване на въздушната възглавница е само 80 милисекунди, като тя се активира ако водачът изхвърчи и свързващият го с мотоциклета маркуч се отдели от него. Като цяло това е традиционна технология при подобни системи.

Brembo Life Jacket е предназначено предимно за защита на гръдния кош, брадичката, врата и гърба, като въздушната възглавница остава напомпана в продължение на 60 секунди, след което се връща в обичайния си вид.

За мъжете е предвиден един модел яке, но дамите имат възможност да избират между два, а наличните цветове при всички са бяло, черно, синьо, червено, сребристо и пясъчно. Техните цени ще варират от 390 до 590 евро.
Галерия Brembo Life Jacket
Яке с въздушни възглавници от Brembo
Яке с въздушни възглавници от Brembo
Читателски коментари

ninjata 2010-06-09 22:07:26 0 отговори

ninjata

aaa bravo!! tova e syper ideq samo deto sa dosta skupi4ki tiq qketa! Ama ina4e e mn dobre izmisleno ;););););)

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg