Автор: admin
Публикувано на: 11.08.2010 11:21:42

Рейтинг:

Victory
Скоро, след като Harley-Davidson разкри своята моделна гама 2011, другата популярна американска компания Victory Motorcycles направи същото. За съжаление не виждаме нови модели от марката, но за сметка на това настоящите са претърпели доста подобрения.

Най-интересното и важно нововъведение определено е новият двигател Freedom 106 ci, който е с обем 1 740куб.см. и е разработен от компанията Vision Tourer. Агрегатът е комбиниран с модифицирана шестстепенна трансмисия, намаляваща шума и вибрациите и подобряваща работата на мотора.

Двигателят Freedom 106 ci има две версии. Stage 1 е с мощност 92к.с., а максималният и въртящ момент достига 148Нм., като на нея разчитат моделите Vision, Cross Roads, Cross Country и две от версиите на Ness Signature. Мотоциклетите Vegas, Jackpot, Hammer, Kingpin и Zach Ness Signature пък са оборудвани с Freedom 106 ci Stage 2, който доставя 97к.с. и 159Нм.

Друга важна новост е въвеждането на програмата Victory Cross Roads Core Custom Program, която предоставя възможност за 48 варианта на персонализация на Cross Roads. В базовото оборудване на този модел, както и на Cross Country вече е включен и ABS.
Тагове: Victory
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg