Автор: admin
Публикувано на: 02.02.2010 11:33:47

Рейтинг:

Victory
След като в началото на миналата седмица мотоциклетното подразделение на компанията Polaris, Victory, обяви, че ще продаде два къстъм модела на търг, средствата от които ще бъдат дарени на пострадали военнослужещи в армия на САЩ и техните семейства, в петък американците представиха ограничена серия на модела си Vegas.

От лимитирания Victory Vegas ще бъдат произведени само 100 екземпляра, всеки с цена 15 999 щатски долара, които ще се предлага в цветовете Fire Ball Red, Competition Yellow, Pearl White и Turbo Silver.

Двигателят на Victory Vegas LE e нов 1 731-кубиков V-Twin, с мощност 97к.с. при 5 000об/мин. и максимален въртящ момент 153Нм., наличен още при 2 750об/мин. Той превръща машината в най-мощната, създавана някога от Victory.

Новият двигател е наречен 106, поради което този номер е изписан от двете страни на всички екземпляри на лимитирания Victory Vegas. От компанията съобщават, че агрегатът ще бъде прилаган и в други техни модели в близко бъдеще.

Victory Vegas LE е с тегло 293кг., което е сравнително ниско, вземайки предвид размерите на мотоциклета и големия двигател. Джантите на машината са с размер 21 инча отпред и 18 отзад, спирачките са с по един 300мм. диск, като предният дебеломер е четирибутален, а задният - двубутален.
Тагове: Victory, Victory Vegas, Polaris
Читателски коментари

Анонимен 2010-02-04 21:52:00 0 отговори

Анонимен

Това изглежда много добро.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg