Автор: pavel
Публикувано на: 26.01.2011 12:47:02

Рейтинг:

Victory

Точно когато си помисля, че определени тенденции при мотоциклетите са достигнали своя връх, се появява някой като Victory High-Ball, който ме опровергава напълно. Изцяло новият модел примамва клиенти не само със своя красив дизайн, но и с примамливата си цена.

Victory High-Ball е оборудван с 1 737-кубиков, V-Twin двигател, с мощност 97к.с., използван също от моделите Hammer, Hammer S и Vegas Jackpot. Агрегатът е комбиниран с петстепенна трансмисия и е поместен в изцяло ново шаси.

Мотоциклетът има най-късото междуосие от всички модели на компанията, благодарение на което е доста маневрен. Кормилото пък е регулируемо на много степени и превръща мотоциклета в подходящ за хора с различни ръстове.

Доста интересен акцент във Victory High-Ball са неговите гуми Dunlop с бял кант, които стоят перфектно на джантите с класически спици и черна основа.

Оказва се, че High-Ball е по-мощен от един от основните си конкуренти - Harley-Davidson Cross Bones, като същевременно цената му в САЩ е 13 499 долара, което е с цели 3 500 долара по-малко от тази на модела на Harley.

Галерия Victory High-Ball 2012
Тагове: Victory, Victory High-Ball
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg