Автор: vladi
Публикувано на: 18.01.2011 11:06:35

Рейтинг:

Ural

Руските мотоциклети Ural бележат невиждан ръст на продажбите си в САЩ. За 2010 година компанията е реализирала с 35% повече продадени превозни средства от 2009-та, като през последните три месеца увеличението е с почти 50%, в сравнение със същия период на предходната година.

Официален вносител на руските байкове в САЩ е компанията Irbit MotorWorks. Най-достъпният модел на марката - Ural T се продава там за 10 000 долара, а стойността на топ модификацията е 14 000 долара.

Компанията Ural е създадена през 1941г., като в момента тя е единственият производител на мотоциклети с кош в света, след като американската икона Harley-Davidson преустанови производството на този вид превозни средства през миналата година.

Моделите на руснаците използват технологии от 70-те години, поради което са с много недостатъци, но все пак имат множество верни фенове. Така например, мотоциклетите са изключително тежки, в следствие на което максималната им скорост не надвишава 105км/ч.

В момента по-скъпите модификации разполагат с електрически стартер и дискови спирачки, но това значително увеличава тяхната цена. Заводът на Ural в руския град Ирбит изнася 95% от продукцията си в чужбина, като основните пазари са САЩ, ЕС, Канада, Австралия и Япония.

Галерия Урал Т
Тагове: Ural, Други
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg