Автор: admin
Публикувано на: 20.04.2009 23:24:52

Рейтинг:

Тунинг

Тунинг компанията Rizoma вече предлага спортна програма за новата Yamaha XJ6, която придава допълнителна индивидуалност на мотоциклета.

Целият комплект се състои от нови ръчки и защита за тях, кормилен лост, стойка за регистрационната табела и капаци в зоната на двигателя. Всички части се предлагат както в пакет, чиято цена е 583 евро, така и поотделно.

Компанията Rizoma Innovative Components стартира своята дейност през 1990г. В началото тя следва така наречения „италиански стил”, а по-късно се ориентира към идеята „красота в простотата” и частично към стила „хай-тек”.

Продуктите на Rizoma се предлагат в Германия, Франция, Испания, Швейцария, Австрия и скандинавските страни, а централата и е в Италия. Марките, за които фирмата разработва тунинг елементи са BMW, Buell, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Suzuki, Triumph и Yamaha.

XJ6 е изцяло нов модела на Yamaha от среден клас. Той е оборудван с четиритактов, четирицилиндров двигател, който е с работен обем 600куб.см. и мощност 78к.с. Повече подробноси за мотоциклета може да научите тук!

Галерия Yamaha XJ6 от Rizoma
Тагове: Yamaha, Yamaha XJ6, Rizoma
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg