Автор: admin
Публикувано на: 08.10.2010 09:33:12

Рейтинг:

Triumph
Дългоочакваното ново поколение на Triumph Speed Triple най-накрая беше разкрито напълно на мотоциклетното изложение в Кьолн. То идва с множество технологични подобрения и модернизиран външен вид.

Моделът, появил се през 1994г., от който до момента са продадени над 65 000 бройки, е получил доста по-агресивна визия, като същевременно е нараснала големината на фаровете му.

Шасито на Speed Triple е напълно преработено, въпреки че рамата отново е с тръбна конструкция, а шарнирът е алуминиев. Основната разлика се състои в разпределението на теглото между двете оси, като двигателят е преместен напред. Резултатът е подобрени управляемост и стабилност.

Вилката на мотоциклета е 43-милиметрова, обърната наобратно, с марка Showa, а спирачните механизми отново са радиални на Brembo, но с 0.5мм. по-тънки дискове. По желание на клиента, вече има възможност за монтиране на ABS система, а джантите са с 2 кг. по-леки от тези на настоящия модел.

1 050-кубиковият двигател също е претърпял модификации, довели до увеличение на неговата мощност с 5к.с. до 135к.с. и на максималния му въртящ момент от 103 на 111Нм. при 7 750об/мин. Теглото с пълен резервоар пък е намалено от 217 на 214кг.

Продажбите на новия Triumph Speed Triple ще стартират през месец декември, като моделът ще се предлага в цветовете бяло (Crystal White), черно (Phantom Black) и червено (Diablo Red).
Галерия Triumph Speed Triple 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg