Автор: admin
Публикувано на: 15.09.2009 09:51:53

Рейтинг:

Suzuki

Японската компания Suzuki има традицията да обновява всяка година модела Bandit 1250, с което цели да запази характерния стил на мотоциклета, но в същото време той да е в крак с модерните технологии.

Основните различия във визията на новото Suzuki Bandit 1250 в сравнение с настоящия модел са в предния фар, чиято форма вече ни е позната от малкия Bandit 650, и в оцветения в черно двигател, който при предшественика му е светло сив.

1255-кубиковият двигател на Suzuki Bandit 1250 също е претърпял известни промени, благодарение на които работи по-гладко, а консумацията на гориво и отделяните вредни емисии са намалени, благодарение на системата с двойни клапани SDTV.

Агрегатът може да се похвали също с новата система SCEM (Suzuki Composite Electrochemical Material), с която е намалено значително триенето на цилиндрите. Така максимална ефективност на двигателя се запазва за по-дълго време.

Suzuki Bandit 1250 получава през 2010-та още тръбна рама, регулируеми амортисьори, 43мм. вилка и спирачки с 310мм. дискове отпред и 240мм. диск отзад, а седалкaта е смъкната с 20мм. На клиентите се предоставя възможността да поръчат за своя мотоциклет допълнително и ABS система.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg