Автор: admin
Публикувано на: 14.05.2009 21:22:06

Рейтинг:

Стартираха

Официалната премиера на BMW F 800 R, който беше показан в края на миналата година на изложението EICMA 2008 в Милано, се състоя на 9 май, като моделът вече се предлага и в България от официалния вносител на мотоциклети BMW – Камор Ауто.

F 800 R е оборудван с 798-кубиков четиритактов двигател, който е с водно охлаждане, мощност 87к.с. и максимален въртящ момент 86Нм при 6 000об/мин., и шестстепенна скоростна кутия. Мотоциклетът развива максимална скорост над 200км/ч., а разходът му на гориво е 3.6л/100км., при скорост 90км/ч.

Въпреки теглото си от 177кг., BMW F 800 R е изключително маневрен и лесен за управление. Резервоарът е разположен под седалката, което допринася за по-голям комфорт на водача и по-удобно управление. Освен това височината на седалката може да се коригира според нуждите на водача.

Мощността се предава от двигателя към задното колело, чрез ремъчно задвижване. Рамата е алуминиева, спирачките са Brembo със 320мм. дискове, а като допълнително опция се предлага и ABS система. Цветовете, в които е наличен моделът са Alpine White/Black Satin, Fire Orange и White Aluminium Matt Metallic.

В стандартното оборудване на BMW F 800 R е включен имобилайзер, но всеки клиент може да поръча и специална система за сигурност против кражба, гарантираща неговото спокойствие. Като допълнително оборудване се предлагат още спортно предно стъкло, бордови компютър, LED индикатори, система за контрол на налягането в гумите и т.н.

Галерия BMW F 800 R
Тагове: BMW, BMW F 800 R
Читателски коментари

Анонимен 2009-12-03 08:44:06 0 отговори

Анонимен

№ 1 е моторетката

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg