Автор: admin
Публикувано на: 04.10.2009 19:40:47

Рейтинг:

Скафандър

Хорхе Лоренцо спечели състезанието за Голямата награда на Португалия, провело се днес на пистата Ещорил. Втори и трети завършиха съответно завърналият се след контузия Кейси Стоунър (Ducati) и Дани Педроса (Honda Repsol), а водачът във временното класиране Валентино Роси остана на четвърта позиция.

Победителят, заедно с неговия съотборник, Роси, караха с байкове, с коренно различни окраски от традиционните за Fiat Yamaha, и бяха облечени в нови екипи, които са в тон с машините. Лоренцо обаче беше екипиран и със специална каска, наподобяваща скафандър, която е създадена в чест на 40-годишнината от стъпването на Нийл Армстронг на Луната и се оказа късметлийска за младия испанец.

Днес Лоренцо стартира от първа позиция, а Роси - от втора, но последният беше изпреварен от Стоунър и Педроса. Челната осмица се допълва от Колин Едуардс (Yamaha Tech 3), Тони Елиас (Honda Gresini), Андреа Довициозо (Honda Repsol) и Ники Хейдън (Ducati).

С днешната си победа, Хорхе Лоренцо успя да съкрати преднината във временното класиране на водача Валентино Роси на 18т., с което върна интригата в шампионата, три кръга преди неговия край.

Скафандър донесе късмет на Лоренцо в Португалия
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg