Автор: admin
Публикувано на: 24.11.2009 22:59:01

Рейтинг:

Shark
Марката Shark представи модел 2010 на висококачествените си каски S 700 и S 900. Техническата основа и при двете е еднаква, но S 900 се счита за топмодел на Shark, способен да задоволи претенциите дори на най-взискателните байкъри.

И двата шлема са разработени с помощта на новата система FEA (Finished Elements Analysis), която включва виртуален и реален тест на каската. До момента тази технология се използваше само при тестове за автомобилни катастрофи. Благодарение на нея, обновените модели могат да се похвалят освен с агресивно-спортен дизайн и с отлична сигурност и комфорт.

Вътрешната облицовка на каските е от микрофибър, сваляема е и може да се пере. За потока на въздуха се грижи съвременната многоканална вентилация Venturi, а визьорът е Total Vision, с дебелина 2.2мм., оборудван с антирефлексно покритие и с технологията Slide Lock.

Европейските продажби на обновените каски S 700 и S 900 ще стартират през февруари. Моделите ще са достъпна в размери от XS до XXL и в няколко окраски. Те ще имат 5 години гаранция, а цените им ще започват съответно от 170 и 300 евро.
Галерия Shark S 700 и S 900 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg