Автор: admin
Публикувано на: 24.08.2010 00:07:17

Рейтинг:

Съзтезателни
Специално за европейските клиенти на един от най-популярните скутери на Стария континент, Vity 125, японската компания Yamaha Motor въведе набор от състезателни стикери.

Според нейни представители, по този начин скутерът създава усещането, че е по-спортен, по-младежки и по-бърз, като целта е да се привлича младата аудитория и да се стимулира още повече търсенето на модела.

Състезателните стикери могат да бъдат купени както с нов скутер, така и да се поръчат отделно за вече закупена машина. Във втория случай цената на един комплект ще е около 35 евро, като разбира се тя не включва поставянето им.

През 2009-та Yamaha Vity 125 се превърна в най-продаваният скутер от своя клас във Великобритания и в още няколко други европейски страни. Той е в най-достъпния сегмент, като цената му в Европа е между 2 000 и 2 200 евро, в зависимост от държавата, в която се предлага.

Двигателят на скутера е 125-кубиков, четиритактов, с въздушно охлаждане. Габаритите на модела са 1 860мм. дължина, 670мм. широчина и 1 045мм. височина, междуосието му е 1 250мм., а мокрото тегло – 110кг.
Галерия Yamaha Vity125
Съзтезателни стикери за Yamaha Vity 125
Съзтезателни стикери за Yamaha Vity 125
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg