Автор: vladi
Публикувано на: 01.09.2011 16:00:31

Рейтинг:

Създадоха

Съвременната мотоекипировка става все по-надеждна и удобна, като поредното доказателство за това твърдение е каската Reevu MSX1 Rear View, която е първата в света, оборудвана с огледала за обратно виждане.

Екипът на компанията Reevu работи по проекта от 2003г., но едва наскоро моделът е бил завършен. Каската вече се предлага при някои европейски дилъри на компанията, като тя е налична в три цвята (бяло, черно и матирано сиво), но не се споменава каква е нейната цена.

Шлемът е преминал през всички тестове за безопасност, а огледалото е вградено във вътрешната му част, над нивото на очите. За види какво става зад него, водачът просто трябва да погледне нагоре.

Самото огледало може да се регулира според личните нужди и предпочитания на всеки мотоциклетист, независимо от размера и формата на неговата глава. Освен това визьорът на каската е разработен така, че да предпазва огледалото от изпотяване и замърсяване.

Външната част на Reevu MSX1 Rear View е изработена от три слоя композитни материали, а вътрешността е облечена с два слоя обвивка, чиято дебелина е различна на отделните места.

Галерия Reevu MSX1 Rear View
Създадоха каска с огледало за обратно виждане
Създадоха каска с огледало за обратно виждане
Създадоха каска с огледало за обратно виждане
Създадоха каска с огледало за обратно виждане
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg