Автор: admin
Публикувано на: 06.02.2009 12:59:53

Рейтинг:

Ransom
Американският производител на къстъм байкове Ransom представи новия си модел Serpent, който се явява едва четвърти в кратката история на компанията.

Ransom стартираха своята дейност през 2004г., като са специализирани в създаване на къстъм модели, в които внедряват елементи от други мотоциклети, според това какво е подходящо за клиента и какво желае той.

При проектирането на даден мотоциклет, момчетата от Ransom предварително вземат под внимание всякакви подробности за бъдещия клиент, като дължина на ръцете, телесно тегло и т.н., според които преценяват кои елементи от кои мотоциклети са най-подходящи за него.

В случая със Serpent е използван за база Suzuki GSX-R1000 модел 2008г., но външният вид на мотоциклета по нищо не напомня за серийния модел. Клиентът, който е поръчал това произведение на изкуството е платил за него 125 000 щатски долара.

След като завършат работата си по последния детайл на Serpent, от Ransom веднага се захващат със следващия си проект, който ще е базиран на Suzuki Hayabusa.
Галерия Ransom Serpent
Ransom Serpent – един по-различен мотоциклет
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg