Автор: admin
Публикувано на: 21.03.2010 22:43:08

Рейтинг:

Проведе
Станислав Петров – Тако от Стара Загора е победителят в първото българско състезание по стънт, организирано от Международен панаир Пловдив в рамките на международното изложение за мотоциклети, АТВ и мотоаксесоари „Феър мото шоу”, което се провежда за първи път в България.

12 български стънтъри се състезаваха за наградите на Международен панаир Пловдив и показаха изключителните си умения пред многобройна публика от любители на мотоциклетния спорт от цялата страна.

Наградите определи професионално жури от Унгария с главен съдия световноизвестният каскадьор Ангиол Золтан и неговия партньор Ищван Молнар.

На второ място бе класиран Христо Алипиев от Любимец, а на трето – Станимир Колев от Стара Загора. На победителите бяха връчени купи и ваучери за 500, 400 и 300 лева, срещу които те ще получат екипировка и аксесоари. Специална награда на панаира за най-млад участник – плакет и грамота получи Мартин Митов – Мартара от Велико Търново.

В първото стънт състезание, организирано в България, участваха още: Михаил Стефанов – Набора от Свиленград, Стефан Стефанов – Стефа от Перник, Живко Митов, Тихомир Димитров и Венцеслав Василев от Стара Загора, Пламен Илиев – Пацо от Радомир, Венцислав Василев от Димитровград и Стилиян Иванов. Всички състезатели получиха възпоменателни грамоти от Международен панаир Пловдив.
Проведе се първото стънт състезание в България
Проведе се първото стънт състезание в България
Читателски коментари

Анонимен 2010-08-01 23:39:25 0 отговори

Анонимен

Tako e nai dobirqq !

ninjata 2010-03-24 00:51:52 0 отговори

ninjata

bravo na na6ite mom4etaaa ;);):) nai dobrite

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg