Автор: admin
Публикувано на: 14.09.2009 11:05:19

Рейтинг:

Проведе

Над сто мотоциклетисти участваха в четвъртия поред трак дей (пистов ден), организиран от Zedmoto, на пистата „Дракон” край пловдивското село Калояново този уикенд (12-13 септември). Любители на двуколесните превозни средства  използваха възможността да дават пълна газ и да тренират своите умения без да ограничават скоростта и без да се притесняват от други участници в движението.

На пистата се събират мотористи от всякакви нива - както начинаещи, които искат да упражняват някои основни умения като екстремно спиране, така и състезатели, трениращи за кръговете от шампионата на писта. „От една страна се повишава нивото на отделния мотоциклетист. От друга – безопасността на движението, защото не раздаваме газта на пътя – изкарваме си агресията на пистата”, сподели мотористът Иван Терзиев преди да поеме към дома.

Това е едно уникално за България мероприятие, но за света не е нищо ново – родните мотористи дават газ на пистата край гръцкия град Серес от години. Много състезатели предпочитат родната писта – по-близо е до повечето градове в страната и е много по-близка като настилка и завои до трасето в Долна Митрополия, където се провеждат всички кръгове от националния шампионат на писта.

Проведе се четвърти Zedmoto Track Day
Проведе се четвърти Zedmoto Track Day
Проведе се четвърти Zedmoto Track Day
Проведе се четвърти Zedmoto Track Day
Проведе се четвърти Zedmoto Track Day
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg