Автор: admin
Публикувано на: 15.03.2009 22:28:08

Рейтинг:

Piaggio
Италианският концерн Piaggio откри нов технологичен и изследователски център в американския град Коста Меса, щата Калифорния. Той е разположен на площ от 1 115кв.м., като в него ще се провеждат тестове на продукти и ще се обучава сервизният персонал на компанията от всички дилърски центрове в Северна и Латинска Америка.

Piaggio възнамерява да продължи разрастването си на тези пазари, като за целта ще въведе още модели и ще отвори нови дилърски центрове, които в момента само в САЩ са над 500.

Продуктите на Piaggio са все по-търсени от американското население. Основната причина за това е, че поради финансовата криза, хората започват да обръщат повече внимание на съотношението качество-цена, а моделите на италианската компания се славят като един от най-добрите в това отношение.

Италианският концерн Piaggio Group, основан през 1884г. от Риналдо Пиаджи, е производител на скутери, мотоциклети и друга мототехника, като негова собственост са марките Piaggio, Gilera, Aprilia, Vespa, Derbi, Moto Guzzi, Scarabeo, Ape, Porter и Quargo.
Галерия Piaggio
Piaggio се разширява на запад
Тагове: Piaggio
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg