Автор: admin
Публикувано на: 22.03.2009 23:30:26

Рейтинг:

Piaggio

Европейският лидер в производството на мотоциклети - Piaggio Group представи обновената си гама скутери Piaggio Liberty.

През тази година не са настъпили никакви изменения при двигателите, с които ще се предлага моделът, като те си остават два 50-кубикови (двутактов и четиритактов), 125 и 150-кубиков.

Външните промени по Liberty са придали на градския мотоциклет още по-свеж и елегантен вид. Формата на предния фар е взаимствана от модела Beverly и са добавени много хромирани декорации.

Скутерите предлагат още по-голям комфорт на пътниците, благодарение на по-дългата седалка и по-ниското и разположение при 50-кубиковите варианти, където тя е с височина 785мм., а при 125 и 150-кубиковия - 795мм. Като опция се предлага и сваляне на седалката с 25мм.

Моделът Liberty е получил нова стоманена рама и джанти с 10 спици, а радиусът на завой е намален от 16 на 14 метра. Задните спирачки са с барабани, а предните вече са с 240мм. дискове, вместо с 220мм.

Всички варианти на скутерите се предлагат в цветовете сиво, синьо, бяло и черно. 50-кубиковите отговарят на екостандарта Euro2, а по-мощните на Euro3. Цената на Piaggio Liberty 125 е около 2 500 евро.

Галерия Piaggio Liberty 2009
Тагове: Piaggio, Piaggio Liberty
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg