Автор: pavel
Публикувано на: 22.08.2011 10:59:31

Рейтинг:

Piaggio

Със своите повече от 100 000 продажби, регистрирани само за последния месец 1 200 в Италия, триколесният скутер MP3 се превърна в истинска златна мина за Piaggio, което е и основната причина да получи нова версия, наречена Touring.

Скутерът се отличава от стандартния модел с естетически и функционални промени, като ще е наличен в изпълнения Touring Sport, Touring Business и Touring LT. Нови са предната решетка, дизайнът на предпазното стъкло, уголемените ръкохватки, седалката и сребристото покритие на колелата.

Освен това, предпазното стъкло вече е включено в серийното оборудване и може да се наглася на три различни позиции. Благодарение на него въздушният поток се насочва по-добре и улеснява управлението, като същевременно смъква разхода на гориво.

Piaggio MP3 Touring е получил и уголемено багажно отделение до 65 литра, в което могат да се поберат предмети с дължина до 1 метър. В зависимост от изпълнението, специалната версия се предлага със 125, 300, 400 и 500-кубикови двигатели, като с последния, чиято мощност е 40к.с., е оборудвано МР3 Touring Business.

Галерия Piaggio MP3 Touring
Галерия Piaggio MP3 Touring Sport
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg