Автор: admin
Публикувано на: 12.04.2010 23:35:43

Рейтинг:

Първият
Писта "Дракон" край пловдивското село Калояново бе домакин на първия за 2010г. трак дей, организиран от Zedmoto на 10-ти и 11-ти април. Метеорологичната прогноза не бе добра, но това не спря 25-те мотористи,  които се осмелиха да се включат в карането. Оказа се, че Минчо Празников отново греши - цял уикенд чакахме обещаните от него дъждове и виелици.

Ездачите бяха разделени на две групи, като бързата бе съставена почти изцяло от състезатели от републиканския шампионат на писта. Този трак дей бе и първото представане в действие на Zedmoto Racing Team. Времената на повечето състезатели бяха под минута, като най-добре се представиха Иван Грозев - Доксата, Владо ГИСа, Горан Цървишки, Симо Бесния, Краси Кърта и "прическите". Най-доброто време, постигнато през уикенда на дългото 1,6км. трасе, бе постигнато от Доксата - 55,89 секунди.

Този уикенд бе и тренировка за Zedmoto шампионата, който ще се проведе в три кръга. Класовете са 600, 1000 и naked. Първият кръг ще бъде през месец юни. Очаквайте скоро правилника на шампионата.
Галерия Zedmoto Track Day 2010
Първият Zedmoto Track Day за 2010г.
Първият Zedmoto Track Day за 2010г.
Първият Zedmoto Track Day за 2010г.
Първият Zedmoto Track Day за 2010г.
Тагове: Спорт, Zedmoto Track Day
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg