Автор: vladi
Публикувано на: 08.02.2011 11:22:43

Рейтинг:

Първи

От Moto Guzzi разпространиха първи официални снимки на новото поколение на California и на изцяло новия си модел V7 Scrambler, които са били представени наскоро пред служители и дилъри на концерна Piaggio Group в Монте Карло.

Въпреки че за момента липсват подробности за новите байкове, става ясно, че машините, които виждате на снимките, са прототипи, но серийните им версии няма да се различават значително от тях.

Знае се със сигурност, че новото Moto Guzzi California, чието последно поколение слезе от конвейра през 2007г., е пълно с нововъведения във всяко едно отношение. Не може да не се забележи 1 400-кубиковият V-образен двигател с променен дизайн, който е получил и множество технологични подобрения, повишили производителността му и оптимизирали разхода на гориво.

Налице са също подобрена спирачна система и окачване, както и изцяло нова седалка, която е доста по-широка. Всичко това, превръща пътуването с California в още по-голямо удоволствие. Виждаме и джанти с по-красив дизайн, които допълнително засилват излъчването на байка.

Не по-малко интересен е и моделът V7 Scrambler, чийто агрегат е 750-кубиков, отново V-образен. Мотоциклетът е офроудър, поради което вероятно сте забелязали вдигнатата на високо изпускателната система.

Първи снимки на Moto Guzzi California и V7 Scrambler
Първи снимки на Moto Guzzi California и V7 Scrambler
Първи снимки на Moto Guzzi California и V7 Scrambler
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg