Автор: admin
Публикувано на: 27.10.2009 12:14:03

Рейтинг:

Откраднаха
Осем мотоциклета, от най-новите кросови модели на Honda, са били откраднати от дилър на компанията в графство Дарбишър (Великобритания), при това само няколко часа, преди официалното представяне на цялата гама на марката за 2010г.

Откраднатите мотоциклети са от серията CRF, като 7 от тях са 250-кубикови, а един – 450-кубиков. Машините са принадлежали на дилъра Pidcock Honda, докато бандитите са издебнали момента и са ги натоварили на камион, за което се съди по откритите следи от такъв вид превозно средство.

Компанията Mick Extance Off-Road Experience, явяваща се спонсор на церемонията по представянето на моделите, е обявила награда в размер на 5 000 лири стерлинги за информация, която би помогнала за намирането на мотоциклетите.

Припомняме ви, че във Великобритания наскоро беше извършен дързък обир на суперлуксозен бижутериен магазин, при който бандитите са използвали мотоциклети KTM и само за 39сек. са успели да откраднат бижута на стойност 2 млн. лири. Не е изключено същите престъпници да подготвят нов подобен удар, за който да са им необходими моторите на Honda.

Галерия Honda CRF 2010
Откраднаха осем мотоциклета Honda преди официалното им представяне
Тагове: Honda, Honda CRF
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg