Автор: admin
Публикувано на: 20.05.2008 15:06:58

Рейтинг:

Новият

Легендарният американски производител на мотоциклети Indian Motorcycles представи нова серия мотоциклети Chief. Тя включва стандартен модел плюс три допълнителни варианта с разширена комплектовка - Deluxe, Roadmaster и Vintage.

И четирите модела на Indian Chief имат V-образен двигател с работен обем 1720 куб.см. Те са изпълнени в традициите на марката, съчетавайки технологични иновации с високо качество на сглобката, надеждност и изискан стил. Цената на поръчката за стандартната версия е $31 000.

Трябва да се отбележи, че компанията е подготвила за клиентите си огромен избор от допълнителни опции, с които мотоциклетът да придобие неповторима индивидуалност. Предлагат се различни модели седалки, дисаги, джанти и множество разцветки.

Легендарната марка Indian е създадена през 1901г. и е една от първите американски компании за мотоциклети. В миналото, продукцията и е била известна в целия свят. През 1945г. Indian Motorcycles става част от концерна Torque Engineering Co., който поради загуби прекратява производството през 1953г. След един неуспешен опит за възраждане от страна на California Motorcycle, сега търговската марка Indian е собственост на британската компания Stellican Ltd. Амбицията на новите собственици е да превърнат Indian в Bentley-то на мотоциклетите и до 20 години да постигнат продажби 1/10 спрямо Harley Davidson.

Галерия Indian Chief
Тагове: Indian, Indian Chief
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg