Автор: admin
Публикувано на: 06.07.2008 22:38:47

Рейтинг:

Нова

Компанията UFO Plast, произвеждаща защитна екипировка, показа нова предпазна жилетка UFO Reactor 2 Evolution, която е продължение на защитната система Leatt Brace.

Системата Leatt Neck Brace представлява лека конструкция от карбон и усилена пластмаса, което я прави силна и гъвкава. Вътрешността и е покрита със слой гел, осигуряващ изключително удобство и защита.

Жилетката се поставя около врата, като нормална яка, но не е свързана с каската, като по този начин не пречи на движенията на водача. Тя значително намалява вероятността от увреждане на шийните прешлени при падане.

UFO Reactor 2 Evolution е предназначена за водачите на кросови и ендуро мотоциклети, както и за тези на велосипеди BMX. Жилетката се предлага в цветовете червено, синьо, оранжево, черно и бяло, а цената и в Европа е 80 евро.

Компанията UFO Plast е със седалище в Биентина (Италия) и е специализирана в производство на защитна екипировка и резервни части за мотоциклети. Главният офис на фирмата е построен във футуристичен стил на площ от 8 000 кв.м.

UFO Plast е създадена през 1977г., като в момента има над 4 000 артикула в своята продуктова гама. Компанията е с много големи позиции в моторните спортове, като е доставчик и спонсор на пилоти и спортни събития.

Галерия UFO Reactor 2 Evolution
Нова защитна жилетка от UFO Plast
Нова защитна жилетка от UFO Plast
Нова защитна жилетка от UFO Plast
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg