Автор: admin
Публикувано на: 05.06.2009 12:13:01

Рейтинг:

Moto

Италианският мотопроизводител Moto Guzzi пуска на пазара един от най-популярните си модели във версия NTX. Целта на Stelvio 4V NTX е да предоставя повече товароносимост и комфорт на любителите на пътешествия.

С този мотоциклет, който ще бъде представен официално пред пресата след няколко седмици, Moto Guzzi се надява да привлече вниманието на клиентите, които са се насочили към версията Adventure на BMW R1200GS.

Двигателят на NTX е същият кто този на стандартния Stelvio 4V, но тази версия е с  набор от допълнителни аксесоари за пътуване. Сред тях са два големи странични багажника с алуминиеви закопчалки, допълнителни метални защити на двигателя и картера, и комплект гуми с по-големи грайфери.

С въвеждането на стандартния Stelvio 4V, Moto Guzzi отбеляза завръщането си в сегмента макси ендуро. Моделът се прдлага в цветовете червено (Red Corsa), черно (Black Gucci) и бяло (Lunar White), а цената му започва от 12 990 евро.

Двигателят на мотоциклета е двуцилиндров, V-образен, с работен обем 1 200куб.см. Цилиндрите на агрегата са разположени под ъгъл от 90 градуса, а мощността му е 105к.с. при 7 500об/мин.

Галерия Moto Guzzi Stelvio NTX
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg