Автор: pavel
Публикувано на: 24.08.2011 10:05:50

Рейтинг:

Метеорит

Вероятно много пъти сте чували израза „Няма да ти падне от небето”, но при някои хора се случва точно така, какъвто е и случаят с 63-годишния американец Джим Грифи, жител на град Кебът, щата Арканзас.

Джим буквално е направил сделката на живота си, разменяйки намерен в собствения му двор метеорит за мотоциклет Harley-Davidson. Въпреки че байкът е стар и моделът му не се съобщава, пенсионираният американец е останал предоволен.

Както вече споменахме, Джим Грифи е открил метеорита в собствения си двор, като това се е случило докато копаел дупки за засаждане на овощни дръвчета. Първоначално той го помислил за обикновен камък и го отместил настрани, но по-късно разбрал, че е попаднал на истинска находка, тъй като имал познания в областта.

Когато го занесъл в къщата си, за да отхвърли всички съмнения, че е намерил метеорът,  Джим доближил магнит до него и той бил привлечен с голяма сила. Вместо да го запази за себе си обаче, на американеца му хрумнала щурата идея за размяната, която най-неочаквано се харесала на местния дилър на Harley-Davidson и така се стигнало до сделката.

Галерия Метеорит
Метеорит за Harley-Davidson – чиста сделка
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg