Автор: pavel
Публикувано на: 31.10.2011 10:53:05

Рейтинг:

MV

Италианската компания MV Agusta представи най-новата модификация на модела си F4, която е оборудвана с новия двигател Corsa Corta, създаден на базата на агрегата на топмодификацията F4 RR.

Двигателят на така наречения F4 R е четирицилиндров редови, с работен обем 998куб.см. Неговата мощност е 195,2к.с., максималният му въртящ момент достига 112Нм. при 9 100об/мин., диаметърът на цилиндрите е 79мм., а ходът на буталото – 50.9мм.

Байкът може да се похвали още с изцяло нова изпускателна система, която е тип 4-2-1-4, а освен това той се превръща в първия масово произвеждан сериен модел, чиито клапани са изработени от титан.

F4 R Corsa Corta разполага и с отлично окачване, като предната вилка е 50мм. на Marzocchi, а задният амортисьор е на Sachs, като той се настройва на твърдост, компресия и натоварване, а освен това може да се регулира височината на задната част на мотоциклета.

За безпроблемното спиране на мотоциклета пък се грижат механизми на Brembo, които са с 320мм. плаващи дискове отпред с намалена дебелина и 220мм. дискове от неръждаема стомана отзад.

При MV Agusta F4 R Corsa Corta е взаимствано всички хубаво от F4 RR, като същевременно италианците са успели да запазят сравнително ниска цената на модела (18 800 евро). Той е наличен в цветовите комбинации червено-сиво и бяло-сиво.

Галерия MV Agusta F4R Corsa Corta
MV Agusta F4 R - едно истинско бижу
MV Agusta F4 R - едно истинско бижу
MV Agusta F4 R - едно истинско бижу
MV Agusta F4 R - едно истинско бижу
MV Agusta F4 R - едно истинско бижу
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg