Автор: vladi
Публикувано на: 04.04.2011 10:50:23

Рейтинг:

Лоренцо

Състезанието за Гран При на Испания, провело се вчера на пистата Херес, се превърна в истински екшън, като най-големият късметлия след всички създали се ситуации се оказа настоящият световен шампиона Хорхе Лоренцо.

От полпозишън стартира победителят в миналия кръг Кейси Стоунър, който водеше през първите обиколки пред Лоренцо и Симончели, като в последствие младият италианец го изпревари и поведе колоната.

В същото време Валентино Роси демонстрира своите невероятни умения, като му бяха необходими само няколко обиколки, за да се добере до четвъртото място, след като стартира едва 12-ти.

Докторът дори изпревари Лоренцо, но за нещастие на един от завоите, при опит да изпревари Стоунър, байкът му поднесе и двамата паднаха, като в последствие само Роси успя да продължи.

При създалата се ситуация Лоренцо излезе на втора позиция, а Марко Симончели увеличи значително своята преднина. За негов лош късмет обаче, след като победата му бе в кърпа вързана, той падна и напусна състезанието.

На Хорхе Лоренцо не му остана нищо друго освен да завърши спокойно обиколките до края на състезанието и да го спечели, макар и с известна доза късмет. След него на почетната стълбичка се качиха местният любимец Дани Педроса и Ники Хейдън.

Лоренцо победи в лудата надпревара в Испания
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg