Автор: vladi
Публикувано на: 03.06.2011 12:31:32

Рейтинг:

Kymco

Моделът Agility Carry 50 заема специално място в продуктовата гама на тайванската компания Kymco, защото въпреки своите малки размери и скромния си двигател, той предлага отлична възможност за превоз на малки товари и стоки в града.

Скутерът е изключително подходящ за градски куриери, тъй като разполага с два багажника, а вземайки предвид съвкупността от цена, качество и лесно управление, той е може би най-добрият избор за малки фирми, изпълняващи доставки.

Kymco Agility Carry 50 е базиран на Agility R12, като е запазил 12-инчовите му колела и 49-кубиковия четиритактов двигател, отговарящ на екологичния стандарт Евро-22. Промени са извършени по предната и задната конструкция, тъй като е било необходимо монтирането на стойки, върху които да се поставят товарите.

Цената на скутера при европейските дилъри на Kymco е 1 700 евро, като той е наличен в бял и оранжев цвят. Освен това за него се предлагат множество допълнителни аксесоари, включително високо предно стъкло. Ако продажбите на модела тръгнат добре, тайванската компания планира да пусне и 125-кубикова версия.

Галерия Kymco Agility Carry 50
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg