Автор: admin
Публикувано на: 22.10.2008 09:48:07

Рейтинг:

Куадите

Северноамериканското подразделение на Suzuki представи ATV-тата на марката за 2009 година. Компанията е подобрила старите си модели и е пуснала изцяло нови, с което цели да задоволи максимално потребностите на клиентите си.

Най-интересният модел през 2009-та ще е новият KingQuad 500 AXi, който е с усилено кормило. ATV-то е с 495-кубиков двигател, нови цилиндри и бутала, а отличните спирачки, скоростната кутия QuadMatic и системата за впръскване на горивото са наследени от 450-кубиковият му предшественик.

По-мощният KingQuad 750 вече ще бъде достъпен в две версии – стандартна и такава с усулено кормило, а към петте цвята, в които ще се предлага моделът е добавен и жълт с допълнителни окраски.

400-кубиковите куади на Suzuki - KingQuad 400AS и 400FS ще се предлагат в ограничени серии, по случай 25-годишнината от създаването на първото четириколесно ATV в Света, дело на японската компания. В тяхното серийно оборудване ще е включена лебедка, както и специална табелка с надпис „First on Four Wheels”.

Ъпгрейд са претърпели и спортните модели на Suzuki. QuadRacer R450 е с ново алуминиево закрепване на седалката и с намалено тегло. Куадът се предлага както в жълто, така и в две специални окраски. QuadSport Z400 пък е изцяло променен от инженерна гледан точка и е наличен само в черен цвят.

Леки промени има и при младежките модели QuadSport Z50 и QuadSport Z90. Специално за момичетата е въведено новото цветово решение в комбинация от черно с розова седалка.

American Suzuki Motor Corporation е основана през 1963г. като дъщерно дружество на японската Suzuki Motor Corporation. Компанията продава мотоциклети и ATV-та в 49 от 50-те щата в САЩ.

Галерия Suzuki ATV 2009
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg