Автор: admin
Публикувано на: 13.10.2010 10:33:02

Рейтинг:

INTERMOT
Когато през 2006г. Suzuki пусна на пазара модела GSR600, той се превърна в най-популярния гол байк на марката в Европа, заради съчетанието между атрактивен дизайн и един от най-добрите 600-кубикови двигатели за момента.

Сега обаче дойде време мотоциклетът да бъде заменен от нов, разчитащ на четирицилиндров 750-кубиков агрегат. За него се знае, че е с електронно запалване и двойна система на дроселовата клапа, и въпреки че не се съобщава каква точно е мощността му, се предполага, че тя е около 120к.с.

Suzuki GSR750 се отличава и външно от GSR600. Въпреки че става въпрос за типичен гол байк, в случая японците малко са прекалили с разсъбличането, но лично на мен това ми допада, още повече, че по този начин е намалено теглото, което по предварителни данни е около 190кг.

Повече информация за Suzuki GSR750 ще бъде разкрита на изложението EICMA 2010, което ще се проведе през ноември в Милано. За момента е ясно още, че байкът разполага с обърната вилка и напълно регулируем заден амортисьор, а цветовете в които ще се предлага са изцяло черно, черно-червено и черно-бяло.
Галерия Suzuki GSR750
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg